€ 18,89*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Kies nu voor een elektrische ontvochtiger in uw voertuig. De ID-A300 is een oplaadbare elektrische luchtontvochtiger voor gebruik in auto’s, bestelwagens, campers of andere voertuigen. Het apparaat zal geleidelijk overtollig vocht uit de lucht aantrekken en het veilig vasthouden. Deze stijlvolle luchtontvochtiger combineert bij het aanpakken van vocht mobiliteit met functie. De ID-A300 heeft geen externe voeding of kabels nodig tijdens het ontvochtigen in het voertuig. Wanneer de ID-A300 vol vocht zit, is hij klaar om te worden herladen. Neem het apparaat uit uw voertuig en sluit het aan op een stopcontact om het geabsorbeerde vocht te laten verdampen. Nadat het water verdampt is, kunt u het apparaat als nieuw gebruiken.

De ID-A300 heeft een nieuw ontwikkelde behuizing uit een hittebestendig composiet en is daardoor bovendien lichter en sterker. Dit kwaliteitsproduct wordt geleverd met 5 jaar garantie. De ID-A300 zal gegarandeerd indruk maken door zijn bouwkwaliteit en gebruiksgemak.

Opties:

Verzendkosten

€ 6,75 

Voorraad

999

€ 18,89 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.