Onze webshop is zoals vanouds gevuld met producten en productgroepen met betrekking tot consumenten-electronica.
Ook zijn er een flink aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd waardoor alles voor u nog overzichtelijker is geworden.

Bestellingen boven de € 75,- worden vanaf nu gratis verzonden.
Bovendien kunt u al de volgende dag van uw aankoop genieten als de bestelling voor 16:00 uur is geplaatst (uitsluitend werkdagen).

                      Sweex: nu verkrijgbaar bij FIBERTEL!

Beste Klant,
 
De bedrijfsidentiteit van Sweex en ons volledige productassortiment werden met zorg behandeld en volledig geüpdatet. We blijven u graag verrassen en blijven nieuwe lijnen met slimme en originele producten, concepten en thema's bieden binnen de categorieën Smart Media, Notebook & PC en Audio & Video.
 
Sweex, een Nederlands merk dat in 2002 werd opgericht, geniet van een sterk merkbewustzijn in meer dan 40 landen en haar producten zijn te vinden in het assortiment van duizenden bekende verkooppunten. Met andere woorden: wij hebben onszelf inmiddels bewezen. Sweex kijkt doorlopend naar manieren om de gebruikerservaring te verbeteren, door te investeren in kwaliteit en verbeterde technologie.
 
Sweex staat voor gebruiksvriendelijkheid in het hele assortiment. Dit resulteert in toegankelijke producten die gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar zijn. Onze producten hebben de naam een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, u krijgt wat u ziet. Wij richten ons niet alleen op de specificaties, maar ook op de uitstraling en het gevoel van onze producten. Daarom zijn ze nooit gewoontjes en bieden ze altijd iets extra's.
 
Sweex presenteert haar producten in een kleurrijke verpakking, om de aandacht van de klant te trekken. De verpakking is duidelijk en aantrekkelijk en het herkenbare Sweex-kleurenschema staat garant voor maximale herkenning in de etalage. De uitstraling en het gevoel van de presentatie in de winkel benadrukt betrouwbaarheid en betaalbaarheid.
 
Sweex biedt slim ontworpen, originele, hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.
 
Met vriendelijke groet,   
Sweex
 
www.sweex.com